Жителка на щата Аризона (САЩ) беше осъдена на три години

...
Жителка на щата Аризона (САЩ) беше осъдена на три години
Коментари Харесай

Мъж хвана съпругата си да му сипва отрова в кафето, за да му прибере парите от застраховката

Жителка на щата Аризона (САЩ) беше наказана на три години пробация, откакто е направила признания, че е желала да токсини брачна половинка си.

Въпросният случай е от лятото на 2023-та година, а желанието ѝ бе уловено от скрита камера, които мъжът ѝ скрито сложил в къщата поради съмнения, че желае да му навреди.

На фрагментите се вижда по какъв начин брачната половинка му – Мелъди Фелисиано Джонсън, приближава кафе машината и изсипва вътре пликче с неразбираемо наличие.

При предходни условия мъжът е усещал, че кафето му е било необичайно на усет и заподозрял брачната половинка си. Тогава решил да скрие камера в кухнята, с цел да види дали подозренията му ще се оправдаят. Впоследствие било открито, че тя му сипвала хлор в кафето.

Когато изгледал записа и я изловил на мястото на престъплението, Роби Джонсън незабавно алармирал в полицията. В съда дамата направила цялостни признания и постигнала съглашение с прокуратурата за 3-годишен интервал на пробация.

В хода на разпита тя обяснила, че задачата ѝ била да прибере застраховката живот на брачна половинка си след гибелта му, с което щяла да получи обилни финансови облаги.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР