ГЕРБ ще сезират ДАНС и прокуратурата заради споделената от депутата

...
ГЕРБ ще сезират ДАНС и прокуратурата заради споделената от депутата
Коментари Харесай

ГЕРБ ще сезират ДАНС и прокуратурата заради статуса на Таско Ерменков за водата в София

ГЕРБ ще сезират ДАНС и прокуратурата поради споделената от депутата от Българска социалистическа партия Таско Ерменков обява във Facebook, в която оповестява, че водата в София е рискова за пиянство.

Това разгласи на брифинг депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов, представен от " Фокус ". По-рано през днешния ден от Столична община опровергаха информацията за проблем с питейната вода в столицата. Източникът на тази информация, в която се твърди, че в язовир " Искър " са били изляти химикали, е неразбираем, само че Ерменков се базира на " институции и другари, на които има вяра ".
" Г-н Ерменков е депутат и той знае всички механизми и начини, съгласно които може да се снабди с нужната му информация, даже да провокира чуване в зала, с цел да се снабди с нужната му информация, преди да пусне подобен статус във " Facebook ". Защо го е направил той, не мога да кажа ", съобщи Иванов.

" Къде са Българска социалистическа партия, къде е госпожа Нинова, за какво и дали те ще се намесят? Ако те не се намесят, за какво няма да се намесят? Ако предходният път са се смяли на господин Ерменков, този път още веднъж ли ще се смеят? Тук става въпрос за 2 млн. поданици на столицата, които се чудят какво да вършат ", съобщи още Иванов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР