ГЕРБ ще бъде опозиция в 46-ото НС. Хората на бойко

...
ГЕРБ ще бъде опозиция в 46-ото НС. Хората на бойко
Коментари Харесай

ГЕРБ се заяви като опозиция. Назоваха опонентите си

ГЕРБ ще бъде съпротива в 46-ото Народно събрание. Хората на бойко Борисов назоваха съперниците си в 46-ото Народно събрание. Това не е нито една партия, сподели водачът на групата Десислава Атанасова в първата си тирада като народен представител. Нашият конкурент ще бъдат хаосът, безидейността и безотговорността, съобщи Атанасова. И добави: „ ГЕРБ ще бъде мощна, градивна и способена съпротива. ”.

Не разчитаме изборния резултат като победа на избрана политическа мощ. За нас най-важно е възобновяване на политическия разговор, преустановяване войната сред институциите и съставяне на национално единение, сподели още Атанасова. Това са трите най-важни условия за справяне със здравните, икономическите и обществени проблеми на обществото, добави тя.

Според нея в 46-ото Народно събрание ще има болшинства по ползи, отговорността за които няма да се носи от политическо водачество. България е имала сходни кабинети – на Беров и на Орешарски, по тази причина ние подобен кабинет няма да подкрепим, сподели Десислава Атанасова. Тя повтори всички тези на Борисов от понеделник. Обяви, че имунизацията е провалена, а изборите са били против ГЕРБ.

Но съобщи, че ГЕРБ са подготвени да водят разговор. Не тъй като чакаме да бъдем поканени да подкрепим държавно управление, а тъй като работата на всички нас е да можем да възприемем всички гледни точки, да се опитаме да ги разберем и да се опитаме да намерим пресечни точки, сподели още Атанасова. И приключи речта си с " Бог да пази България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР