ГЕРБ се връщат официално във властта чрез спрозумение с ПП-ДБ,

...
ГЕРБ се връщат официално във властта чрез спрозумение с ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Бившият ПР на ,,Промяната“ ги погреба публично: ГЕРБ се връщат официално във властта

ГЕРБ се връщат публично във властта посредством спрозумение с ПП-ДБ, това разгласи тази заран пред БТВ някогашният пиар на Политическа партия Диана Дамянова за завършилите нощес договаряния сред досегашните некоалиционни сътрудници.
Важното е това съглашение да подсигурява смяната на фрагментите в правосъдната система, акцентира тя като посочи, че правосъдната система е „ раково образувание “. Дамянова попита по какъв начин ще се избират регулаторте, които изискват 160 гласа.
Авторът на думата „ сглобка “ би трябвало да бъде качен на „ фундамент “, тъй като нанесе нечувана щета на Политическа партия, сподели Дамянова по адрес на Лена Бориславова, която първа пусна това определение във връзка некоалицията ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.
Пеевски става пред очите ни най-важният човек в страната, съобщи Харалан Александров, който също взе участие в диалога в студиото на БТВ.
„ Моето разбиране от ден първи на това държавно управление е, че А авто е за цялостен мандат – в този момент единствената мистерия за мен е дали ще намерят нова обидна дума, с цел да дефинират своята коалиция или ще се нарекат с някаква дума, която не е толкоз самоунижощителна, както беше думата сглобка, съобщи Дамянова.
Припомняме, че ротационният кабинет „ Денков-Габриел “ получи прозвището „ Сглобката “ миналато лято, откакто Лена Бориславова изпрати СМС до Десислава Атанасова с текст: „ Ще счупим сглобката “.
По мотив тридневните договаряния сред ППДБ и ГЕРБ-СДС Дамянова е на мнение, че Борисов ще отстъпи от настояването си за промяната на Асен Василев.
„ Борисов е добър договарящ – той изиска оптимални неща, с цел да може да отстъпи. Неща от вида: Свалете Асен Василев. Вероятно той ще отстъпи в тази тенденция. Сега значимото е дали това съглашение подсигурява да се стартира смяната на фрагментите в правосъдната промяна – нещо, което те единомислещо гласоподаваха в Конституцията “, сподели още Диана Дамянова.
Тя разяснява и появилата се информация, тъкмо към договарянията, че се готви нов лист „ Магнитски “. „ Аз съм уверена, че той не обгръща никой, който е обвързван с този преговорен развой. Това не е български закон, а информацията за нов лист тя нареше кьофишек.
Но вижте Пеевски, има една свръхактивност, той оказа помощ за конституционната промяна и в този смисъл би трябвало да приемем, че даже хората от „ Магнитски “ са в положение да се обръщат при избрани условия “, счита Дамянова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР