ГЕРБ се вдигна срещу режисьора Александър Морфов. Поредната му изцепка

...
ГЕРБ се вдигна срещу режисьора Александър Морфов. Поредната му изцепка
Коментари Харесай

Скандалът трещи? ГЕРБ скочи на Морфов, лавина от гняв заради Будинов

ГЕРБ се подвигна против режисьора Александър Морфов. Поредната му изцепка активизира партията на Бойко Борисов. Лавина от яд се изсипа против Морфов, откакто той махна от постановката „ Хъшове ” артиста Евгени Будинов и го назова „ герберски отпадък ”. Мъжко беше да ми кажеш в очите, отговори  Будинов, който описа, че в диалог с Морфов режисьорът му е споделил, че няма възражения против актьорското му майсторство. Причината за отстраняването е политическа.

-->
Мрежата завря от постове във фейсбук.

МОРФОлогията на един видеозапис - цинично изявление на записания, безволие от присъстващите, съобщи Десислава Атанасова. И разгласи, че пуска тъжба в Комисията за отбрана от дискриминация.

Самозабравил се " театрал " връща участието в партията, като управително начало за оценка на гении. " Моралната летва " за политически възгледи, без оглед на други качества, припомнят за режим, разгласен за незаконен, сподели още Атасанова.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов написа: „ Спомням си като бях дете, че майка ми не я бяха позволили до някакво събитие, тъй като не беше партиен член. Нямаше партийна брошура. Майка ми беше учителка. Тя го изстрада пред очите ми, само че тогава разбрах, че комунистите са жалки същества.

Днес един български режисьор от Народния спектакъл е изгонил един български артист, тъй като симпатизирал на една партия. Режисьорът е Александър Морфов. Актьорът е Евгени Будинов- така наречен " гербаджийски отпадък ".

Две идентични ситуации- укорими, гадни, жалки. И двете имат една цел- да смачкат, да унижат и да пречупят душeвността на индивида. Да го трансформират.

Поведението на индивида обаче си има разумни пояснения. В Уикипедия написа, че бащата на Александър Морфов е бил офицер, а майка му учителка по съветски език.

Вече всичко си идва на мястото. Ясно е на какво са го научили и в какво са се провалили като родители. Видимо е с просто око.

Александър Морфов, без значение от величието ти на режисьор, ти не заслужаваш да работиш в спектакъл, а още повече в Народния спектакъл. Ти олицетворяваш всичко против, което се борихме. Ти проповядваш език на омразата. Твоето място не е в Народния спектакъл, а в Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР). Сбъркал си си фантазиите. ”

Хората от моето потомство имат голяма непоносимост към прояви, които разрушават демокрацията, тъй като знаят и помнят времето, в което тя бе фантазия, съобщи и Анна Александрова. Ето какво още написа юристката: „ Това, което видях и чух във видеото с Александър Морфов е моралното проваляне, което може да доближи един човек с неоспорим принос за българската просвета. Да кажеш, че харесваш артист от Народния спектакъл като качества, само че го махаш, тъй като не си склонен с политическите му пристрастия е мракобесие и припомня за един неприличен интервал от историята ни в продължение на 45 г, който се апелирам в никакъв случай да не се повтаря.

Хора като него и представителството им в политиката приказват непрекъснато, че желали смяна. Бих ги попитала, по този начин ли я виждат?

В такава България ли желаят да живеят, в която в случай че мислиш друго от режисьора, нямаш право да си актьор, без значение дали имаш качества или не?

Ценя и почитам Евгени Будинов, не тъй като е някогашен депутат от ГЕРБ, а тъй като е заслужен и надарен човек. ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР