ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, представлявате риск за националната сигурност. Единственият път

...
ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС, представлявате риск за националната сигурност. Единственият път
Коментари Харесай

ФУРИЯ! Нинова направи на пух и прах ПП-ДБ: Бойко ви унищожава. Асен е риск за сигурността

ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, Движение за права и свободи, представлявате риск за националната сигурност. Единственият път за избавление за България от този риск е оставка на кабинета. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада по време на дебатите по отношение на импортирания избор на съмнение към държавното управление.
„ Днес обсъждаме избор на съмнение за, да не кажа най-важният бранш в развиването на една страна – това е енергийният бранш. От него зависи всичко и от неговото положение се визира всяко едно семейство “, съобщи Нинова.
„ Правителството на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи убиват българската енергетика поредно, изрично и неотстъпчиво. Това съставлява риск за националната сигурност. Днес би трябвало да преглеждаме въпроса за енергетиката в неговата целокупност – да, има съответен мотив, ПВУ, териториалните проекти, митингите на хората, само че това е част от цялата картина “, сподели още тя.
Нинова стартира с нуклеарната енергетика, тя разкритикува кабинета поради това. По думите й, до момента в който Европейската комисия застава зад нуклеарната енергетика, българското държавно управление определяло планът „ Белене “ като „ мочур “. Според нея България продава за „ жълти стотинки “ двата нуклеарни реактора на Украйна.
Лидерът на Българска социалистическа партия повдигна и тематиката за дерогацията за импорт на съветски нефт. Тя попита финансовия министър по какъв начин ще се отрази анулацията й. Нинова се базира на данните за нарастването в цените на петрола след началото на войната в Израел.
„ Вие вървите към закриването на въглищните централи. Казвате, че сте провели доста срещи с специалисти единствено че и ние приказваме с специалистите, те споделят, че в случай че централите не работят ще има дефицит на ток “, сподели тя.
Нинова назова Асен Василев „ риск за националната сигурност “.
„ Прави ли ви усещане, уважаеми български жители, че сътрудниците в държавното управление – ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, ги няма в залата. Мога да ви подсигурявам, че няма и да се изкажат, изключително от ГЕРБ. Оставили са ПП-ДБ да се пържат в личен сос, тъй като толкоз им е акъла, само че защо приказва това – за операциите на основния провинен, че енергетиката е в това положение. Той се споделя Бойко Борисов и политическа партия ГЕРБ, който в последните 12 години водеше енергетиката към този съдбовен излаз, а вие вървите към него като еди си какво… “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.
„ Прегърна ви, унищожава ви, основният провинен се скрива, няма да понесе отговорността “, счита тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР