ГЕРБ-СДС печели с близо 32% вота в Кюстендил, втора се

...
ГЕРБ-СДС печели с близо 32% вота в Кюстендил, втора се
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС печели с близо 32% вота в Кюстендил

ГЕРБ-СДС печели с близо 32% вота в Кюстендил, втора се обрисува Българска социалистическа партия с към 19%, а трети - " ИТН " с малко под 19%, сочат неокончателните данни от вота през вчерашния ден.

Формацията на Мая Манолова има към този момент четвърти резултат.

Към 10 часа дойдоха материалитe и от последните от 286-те секции в 9-те общини на Кюстендилска област. Обработването им става доста постепенно, пред залите на читалище " Братство ", където се реалокира за отчитане на резултатите РИК,чакащите членове на комисиите бяха изнервени, даже гневни:

" От 4 ч. сме, в 3 ч. тръгнахме от Дупница. И тъй като имаше комплициране на протоколи, комисиите доста постепенно са се справили с протоколите, наложи се до 3 ч. да изчакаме всички комисии да дойдат в общината, да напълним рейсовете и всички рейсове дружно да тръгнем. При всички случаи нямаше никаква организация - и в Дупница, и тука. Най-напред стояхме в рейсовете към половин час и по-късно отидохме пред Младежкия дом, където блъскането беше невиждано, т.е. оня ден ни дадоха дезинфектанти, лепенки, на какво разстояние би трябвало, това всички го знаем, маски, и така нататък, тука бяхме глава до глава, което за мен е неуместно, никаква организация ".
 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР