ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са партньори, а не коалиция и ултиматумите

...
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са партньори, а не коалиция и ултиматумите
Коментари Харесай

И човекът до Бойко отряза ПП-ДБ: Стискаме зъби, но това, което искат те няма да стане

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са сътрудници, а не коалиция и ултиматумите не са добър метод за водени на диалози. Това сподели пред Нова телевизия ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
„ Ние сме неовластената част от това партньорство. Нямаме шефове на организации, регионални шефове и доста министри и зам.-министри.  СДС е управлявало България и я промени. ГЕРБ ръководи 10 години  и стабилизираха страната.
Ако смятате, че тези две партии, които са били отпред на България, в този момент биха се молили за 5-10 зам.-министъра, няма да стане. Предложихме хора, които имат опит. Да имаме най-малко по 1 човек, да знаем какво се случва, откакто поддържаме изпълнителната власт ”, изясни Христов.
По думите му ПП-ДБ не се допитват от ГЕРБ-СДС, когато вършат назначения. И разгласи, че двете партии не са провеждали нови диалози.
„ С 36 народни представители не може да имаш искания за ръководство на цялата страна ”, добави още Христов.
„ Връщането на Румен Радев със длъжностен кабинет не е добре за България. Трябва ни и влизане в Шенген. Преглътнали сме егото и стискаме зъби. Въпросът е да се понижат децибелите и напрежението. Готови сме да седнем на една маса да беседваме ”, поясни още водачът на Съюз на демократичните сили.
И предложи „ Продължаваме Промяната “ по-често да си говорят с „ Демократична България “, тъй като партията има по-голям опит.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР