ГЕРБ-СДС е много сериозна формация. Даваме си сметка каква отговорна

...
ГЕРБ-СДС е много сериозна формация. Даваме си сметка каква отговорна
Коментари Харесай

Гръм! Лидерът от ГЕРБ-СДС Румен Христов каза кой ще управлява държавата: Ще има изненади!

„ ГЕРБ-СДС е доста сериозна групировка. Даваме си сметка каква виновна задача има пред нас. Ние ще бъдем изрично подготвени с държавно управление и с министър-председател. Обсъдени са имената и състава на държавното управление, само че дано да изчакаме понеделник “, сподели водачът от ГЕРБ-СДС Румен Христов в студиото на „ Денят ON AIR “.

Той съобщи, че има сделка да не се разясняват имената и посочи, че това държавно управление ще бъде импортирано в пленарната зала и ще се направи всичко допустимо с излагането на програмата да привлекат гласове, които да го поддържат.

„ Ще има изненади. Шарено ще бъде държавното управление, само че с преобладаващи представители на ГЕРБ-СДС. Ние имаме ангажимент към нашите гласоподаватели и откакто сме първа политическа мощ, би трябвало да създадем всичко допустимо за съставяне на държавно управление, другояче разновидностите са ясни. Ако ние не успеем да съставим държавно управление, няма да дадем поддръжка на вторите “, сподели още Христов пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът е песимистичен във връзка с третия вид. Гостът разяснява, че партията счита да търси поддръжка на стратегия и политики.

„ Надяваме се на съвестта на народните представители, а не на партийните сметки. Така е признато и по света – първата политическа групировка да понесе отговорността. Даваме си сметка, че в случай че съставим държавно управление в този тежък миг, ще инкасираме загуба, неодобрение. Но вотът на гласоподавателите ни задължава да създадем този опит “, акцентира Христов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР