ГЕРБ правят поредните политически назначения в края на мандата си,

...
ГЕРБ правят поредните политически назначения в края на мандата си,
Коментари Харесай

БСП: ГЕРБ назначават поредните калинки в края на мандата си

ГЕРБ вършат следващите политически назначения в края на мандата си, упрекна ръководещите депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ съобщи БГНЕС.
Според депутата ръководещите не съблюдават измененията в, признати преди половин година след рекомендации от Европа, които изискват обществени и транспарантни конкурсни процедури за ръководителите на държавни предприятия. „ В края на мандата си Борисов и ГЕРБ вършат всичко допустимо да овладеят колкото се може повече властови постове в някои държавни структури. Чрез тях страната би трябвало да прави политика, а не те да бъдат източвани в посока на партийните каси “, съобщи депутатът.
 Христо Проданов: Днес Пеевски и Борисов се пробваха да свикат пленум на Българска социалистическа партия, само че не събраха кворум Христо Проданов: Днес Пеевски и Борисов се пробваха да свикат пленум на Българска социалистическа партия, само че не събраха кворум
" Правителството би трябвало да подаде оставка, тъй като хората са на улицата и то загуби легитимност. В момента България не е в режим на демок...
Проданов съобщи още, че в оповестените състезания липсва бизнес-план, а разпоредбите за всички места са едни и същи.
От Българска социалистическа партия разясниха и следващия отдръпнал се депутат от парламентарната им група, с който напусналите станаха общо 7 души. „ Не сме разговаряли с този сътрудник “, съобщи той за Чавдар Велинов, чието овакантяване стана ясно през днешния ден.
Като заместник-председател на групата Проданов уточни, че Велинов е участвал на съвещанието на групата, на което преди време водачът на партията Корнелия Нинова ясно е сложила въпроса дали има още искащи да изоставен, само че не е оповестил такива планове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР