ГЕРБ обвини премиера Кирил Петков в редица закононарушения във връзка

...
ГЕРБ обвини премиера Кирил Петков в редица закононарушения във връзка
Коментари Харесай

ГЕРБ: Кирил Петков е опасен! Води държавата към катастрофа, планомерно я унищожава

ГЕРБ упрекна премиера Кирил Петков в редица престъпления по отношение на ареста на партийния водач и някогашен министър-председател Бойко Борисов.

„ Мнозинството повери ориста на всички българи на една дребна група от хора, пристигнали от нищото, които методично и системно унищожават финансовата, обществената, икономическата и всички системи на страната, без да се интересуват от ред и правда “, сподели в декларация от името на партията Радослав Чолаков.

„ Действията на определеното от вас държавно управление излагат на риск цялата правно- институционална и политическа система на страната. Очите на Кирил Петков са очи на човек, който не знае къде се намира и какво прави. Българска социалистическа партия, поемате ли отговорност за този човек? Демократична България, от този човек ли чакате почтена правораздавателна система? Слави Трифонов по този начин ли си е представял ролята на Има Такъв Народ в политиката като помагачи на тайфа авантюристи? “, попита Чолаков.

„ Не желая да имам вяра, че сте съгласни Петков да е вашият образец, отхвърлям да допускам, че това ви харесва “, продължи Чолаков.

Той уточни, че за ГЕРБ Петков към този момент не е министър председател.

„ Толерантността ни свърши, този човек е рисков за страната и в случай че въобще бихме го викали в Народно събрание, то ще е да се убеждавате в неговата неплатежоспособност. Той няма потребен ход с изключение на да истеризира от ден на ден и повече, да желае арести, репресии против опозицията, да гази законите. Не бъдете негови заложници, спрете го или понесете с него отговорността за бъдещото на България “, настоя депутатът от ГЕРБ.

Чолаков съобщи, че опозицията няма да допусне връщане на милиционерския гнет.

„ България ще бъде правова страна и тъй като доказахте, че вие не можете, ще я създадем ние. 30 дни остават до Великден и това е времето, в което би трябвало да вземете нужните решения и да спрете злополуката, към която водят България Кирил Петков и компания “, обърна се към болшинството Чолаков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР