ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър.

...
ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър.
Коментари Харесай

Борисов към гражданите: Искам прошка и подкрепа

" ГЕРБ ни има, с цел да вършим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите в никакъв случай не са били значими за нас. Който не е работил в полза на жителите – разделяли сме се с него. И отсега нататък ще е по този начин! "

" ГЕРБ ни има, с цел да вършим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите в никакъв случай не са били значими за нас. Който не е работил в полза на жителите – разделяли сме се с него. И отсега нататък ще е по този начин! "  Това споделя в свое послание към гласоподавателите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, което е записано в кабинета му в партийната централа.  

Ето цялото му послание, пуснато във Facebook:

" В последния ден от предизборната акция желая да благодаря на всички за труда и силата, които положихте в тази нелека конкуренция.
Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме измежду хората.

Стиснахме ръцете им и чухме рецензиите им - персонално очи в очи.
Поздравявам и сътрудниците от смесените райони, където се водеше най-тежката предизборна конкуренция.

Благодаря Ви, че не отстъпихте от правилата и позициите си.
Още един път ще кажа, че ГЕРБ ни има, с цел да вършим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите в никакъв случай не са били значими за нас. Който не е работил в полза на жителите – разделяли сме се с него.

И отсега нататък ще е по този начин!

Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова през днешния ден още веднъж заставаме пред Вас, с цел да желаяме вашата амнистия и поддръжка. Благодаря Ви!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР