ГЕРБ изчезнаха и не са водени никакви разговори за хора,

...
ГЕРБ изчезнаха и не са водени никакви разговори за хора,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов хвърли бомба след думите на Слави: От ИТН работа там нямаме!

ГЕРБ изчезнаха и не са водени никакви диалози за хора, за конструкция на Министерски съвет, кои специалисти да бъдат от тяхна страна, от наша страна, вероятно от страна на Движение за права и свободи. … Ние постъпваме постоянно по този начин, както сме споделили. След като няма диалози за специалисти, очевидно този кабинет няма да е експертен и напълно разумно ние нямаме работа там, нито ще подкрепим такова нещо. Това съобщи пред БНР Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на „ ИТН “.
„ Преди изборите декларирахме, че ще бъдем градивни и че страната има потребност от държавно управление с необятна поддръжка, само че то да бъде експертно – без ярки партийни лица. До предходната седмица ГЕРБ твърдяха, че припознават тази концепция, след което изчезнаха “, изясни той.
В предаването „ 12+3 “ Йорданов съобщи, че Има Такъв Народ са разградили модела „ ГЕРБ “, тъй като са свалили Бойко Борисов от власт преди 2 години и половина:
„ Това, което се случва – цялата каша и в прокуратурата, и в ГЕРБ, и в междупартийното пространство демонстрира, че ние този модел сме го разградили. Второ – на тяхно място се бяха намърдали Политическа партия, които правеха безусловно същите неща, които правеха ГЕРБ. В разследване на което и те бяха изчегъртани. Трето – казахме, че ще бъдем градивни. … Постъпваме по този начин, както сме споделили “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР