ГЕРБ и СДС проведоха първа среща относно общите кандидатури за

...
ГЕРБ и СДС проведоха първа среща относно общите кандидатури за
Коментари Харесай

Златко Живков пак ще се бори за Монтана

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили организираха първа среща по отношение на общите кандидатури за кметове в страната и се сплотиха към общата си поддръжка за досегашния кмет на гр. Монтана Златко Живков.

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов заяви, че номерът на бюлетината на Златко Живков ще е един. Самият градоначалник се дефинира като рекордьор. Задачите, които си слага са да продължи позитивните промени, а по тази причина най-важно е да има поддръжката на държавното управление и на премиера.

„ Пред мен са ползите на родното място. Положителните промени и преобразуването на Северозапада би трябвало да продължи. Задачите, които си слагам, са позитивните промени да продължат и по тази причина считам, че е значима тази поддръжка. Амбициите ми са свързани с виталния стандарт, разгадавам на поддръжката на ГЕРБ, с цел да бъдат резултатите за хората по-големи. Това, на което се надявам, е безапелационен първи тур, работещо болшинство, 100% кметове в обитаемоте места. Аз персонално считам, че това са постижими цели “, уточни претендентът за кмет на гр. Монтана Златко Живков.

Министър-председателят Бойко Борисов подсети, че в годините, без значение, че Златко Живков е бил от друга партия, му е помагал.

 „ Със Златко щяхме да сме дружно кметове, когато аплайвах за София. С Фидосова имаха тежък спор. Структурата на ГЕРБ в Монтана, след подписаното съглашение, взеха решение изпод нагоре да го поддържат. Това, което сигурно може да обещае от името на държавното управление, е пътят Ботевград-Мездра “, посочи водачът на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов. Той добави, че занапред ще се работи интензивно и по още едно трасе, това на пътя за Видин. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР