ГЕРБ – СДС и ПП-ДБ ще се споразумеят, няма съмнение.

...
ГЕРБ – СДС и ПП-ДБ ще се споразумеят, няма съмнение.
Коментари Харесай

Антон Кутев с неудобен въпрос: Денков, Кирил и Асен вече не питат къде са парите! Защо? Кой ги открадна?

ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и ПП-ДБ ще се спогодят, няма подозрение. Възможност за преформатиране в границите на този парламент – постоянно има. Сега няма да има промени, мандатоносител е ГЕРБ. Нещата си вървят умерено, досега в който не решат да създадат друга настройка.
Това съобщи някогашният представител на двете служебни държавни управления Антон Кутев в ефира на Нова телевизия.
По думите му може да има настройка с Движение за права и свободи в този парламент и „ това е опасност “. Кутев разяснява, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова има афинитет към властта.
В момента, в който се скапе сглобката – излиза въпросът кой открадна милиардите по Автомагистрала „ Хемус “. Денков, Кирил Петков и Асен Василев имаха огромен интерес към ин хаус процедурите, когато бяха част от служебното държавно управление на Радев. Защо към този момент не питат къде са парите? Как ще стане правосъдна промяна, когато имаш очевидини образци за изчезнала автомагистрала? Ти не тръгваш да питаш какво се случва. Как ще се случи да проверяват ГЕРБ, когато те са на власт? Хората, които са работели тогава – в този момент се депутати. Как ще проверяват себе си, попита Кутев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР