Герасим Георгиев - Геро бил на път да последва своя ...

Герасим Георгиев - Геро бил на път да последва своя

Геро отчаян, напуска ли България

Герасим Георгиев - Геро бил на път да последва своя сътрудник Васил Василев - Зуека - да си стегне куфарите и да напусне страната.

Единственото, което било спирачка в желанието му да каже " сбогом " на родината, била възрастта му. Топкомикът е на 48 години и се тормозил, че ще му бъде мъчно да стартира от нулата.

" Моето самообладание взе да се изчерпва. За всеки е обидно да работи в тази страна. Тя ни наскърбява всеки ден. Затова да не се питаме за какво Терминал 2 е цялостен ", изясни пред медии желанието си за емиграция Геро.

Актьорът призна в изявление, че " в случай че е бил компютърен експерт или музикант ", от дълго време е щял да си потърси щастието отвън България. За него настоящето дередже на страната ни е повече от отчайващо. Българите, твърди екранният Зорба, страдали от стокхолмски синдром - харесвали похитителите си. 

" Все по този начин ги избират във властта. Днес има газ, на следващия ден - няма. Днес подвигат цените на едно, на следващия ден на друго ", вайка се известният комик.

Сред тези " лашкания ", пита той, " животът ни естествен ли е? ". И си дава отговор самичък и изрично: " Не, не е ".

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg