Георги Семерджиев, който е подсъдим за това, че помля с

...
Георги Семерджиев, който е подсъдим за това, че помля с
Коментари Харесай

РАЗКРИТИ! Семерджиев катастрофирал часове преди да убие момичетата, с него била полицайката Симона

Георги Семерджиев, който е обвиняем за това, че помля с джипа си две момичата на бул „ Черни връх “ лятото предходната година, направил лека злополука на Околовръстното часове по-рано. Това описаха двама очевидци в Софийския градски съд, където върви процесът, предава novini.bg.
Първо Георги Маринов, чийто автомобил е бил леко ударен от Семерджиев, разказа ситуациуята. Около 18:30 е пътувал по Околовръстното и видял полицейски светлини.
„ Автомобилът, който беше зад мен, подминавайки ме забра и продължи, без да спре. “ Колата на Маринов се движела в колона коли. Произшествието било снимано с видеорегистратор.
След него беше разпитана Магдалена Иванова, която се оказа, че е пътувала на задната седалка по време на този случай. Тя видяла полицейска палка и полицейски буркан и в двата автомобила, които употребил Семерджиев. Единият бил „ Мерцедес “, а другият джип „ Ауди “, който аргументи злополуката на „ Черни връх “. По време на това леко произшествеие, в колата била и полицайката Симона Радева, която пътувала начело. Магдалена Иванова по това време била брокер на недвижими парцели и със Семерджиев правели огледи.
Симона седяла начело и не слизала от колата. По делото беше разпитано и бившето гадже на Семерджиев Ева Йорданова, написа 24 часа.
Тя отхвърли той да е употребявал кокаин, въпреки че на разпитите по следствието е споделила, че е чувала да е взимал. Делото продължава на 6-ти март с разпит на още очевидци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР