Георги Сеганов, който е капитан на националния отбор по волейбол

...
Георги Сеганов, който е капитан на националния отбор по волейбол
Коментари Харесай

Капитанът на волейболистите играл контузен срещу Китай

Георги Сеганов, който е капитан на националния тим по волейбол в отсъствието на Цветан Соколов, се появи в игра при старта на Лигата на нациите макар неотшумяла травма.

В японския град Нагоя България изпусна своите шансове да запише победа над Китай и изгуби с 2:3 (20:25, 25:21, 21:25, 25:20, 9:15).

Като титулярен разпределител стартира Георги Братоев, а Сеганов бе запаса. Той се появи в игра за четвъртата част и остана до края на дуела, макар че към момента усеща проблем в ахилеса.

В нашия щаб се надяват в почивния за националите ни ден, който е през днешния ден, контузията на Сеганов да бъде изцяло преодоляна и той да е подготвен за втория дуел от програмата.

В него България излиза против словенския отбор на следващия ден в 6 ч сутринта наше време.

“Мисля, че изпуснахме мача в третия гейм, в който водехме доникъде. След това имахме 2-3 обстановки, които трябваше да приключим, само че не успяхме. В тайбрека считам, че те биха доста добър сервис. А също по този начин и на висока топка играха доста мощно. Сега имаме ден отмора и мислим към този момент за мача със Словения ”, показа Сеганов измежду срещата с Китай.

Най-резултатен в нея бе Александър Николов с 22 т.

В Нагоя нашите ще играят още против Полша и Япония, надлежно в петък и събота.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР