Георги Първанов сложи точка на интригите. Обяви ,че нито ще

...
Георги Първанов сложи точка на интригите. Обяви ,че нито ще
Коментари Харесай

Първанов сложи точка на интригите. Не играе за президент

Георги Първанов постави точка на интригите. Обяви,че нито ще се кандидатира за президент, нито в миналото е желал да влиза в Народното събрание, откакто е бил два мандата на най-високия пост в страната – президентския. С пост във фейсбук той скръчна със зъби на Нинова, обяснявайки й косвено, че не я е упълномощавал да приказва от негово име.

Няма да се кандидатирам за нов президентски мандат. Това написа Георги Първанов, президент в интервала 2002-2012 година и създател на Политическа партия АБВ, в формалния си профил в обществената мрежа " Facebook ".

" В момента, в който излезе новината за новото обединяване на левицата, някой подмятна, че съм щял да вземам участие в президентските избори. Е, това към този момент е доста обикновено! Опитват се хората да посеят подозрение, да разколебаят сампатизантите преди още да се случи упования напредък.

Не съм аз, който ще основава ужас в лявото пространство. Няма да се кандидатирам за нов президентски мандат и не се занимавайте повече с тази тематика ", разяснява Първанов.

" Впрочем, един партиен водач дни наред изяснява, че нямало да съм кандитат - народен представител. Едва ли не са ме отказали. Не съм си помислял, че откакто съм бил президент, ще отида в Народното събрание. Но не съм упълномощавал никого да приказва от мое име. Така, че сходни мнения не са здравословни за новата коалиция ", написа още Георги Първанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР