Георги Мамалев доказа и в Царево какъв ценител е на

...
Георги Мамалев доказа и в Царево какъв ценител е на
Коментари Харесай

Мамалев флиртува с чужди жени! Не е за вярване как го изловиха

Георги Мамалев потвърди и в Царево какъв познавач е на нежния пол. Онзи ден обичаният на генерации българи артист безусловно сияеше в компанията на две непознати дами в курортното градче, а и дамите доста му се радваха, видяха очевидци, написа Уикенд.

Най-напред в полезрението на комика попадна фина брюнетка. Щом я видя, Жоро се усмихна до уши и закачливо я прегърна през кръста. Двамата прекараха в смешки и закачки няколко минути, след което флиртът им бе пресечен от прелестно закръглена русокоска. Русокосата дама бързо измести интереса на Мамалев върху себе си, засипвайки с похвали автобиографичната му книга „ Усмихни се, човече”. Докато обсипваше актьора с похвали, пълничката госпожа му намигаше по роднински. По някое време тя си изиска подпис, а на финала на срещата двамата нежно преплетоха пръстите на ръцете си и се разцелуваха.

Когато брюнетката и русокоската си потеглиха, Жоро като че ли се почувства виновен поради уличния флирт. За да почисти съвестта си, той звънна на брачната половинка си и наговори куп благи думи в телефонната слушалка. Мамалев и жена му Ели са дружно от доста години. Макар артистът да има безчет почитателки в цялата страна, той в никакъв случай не е изневерявал на половинката си, кълнат се хората от най-близкото му обграждане.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР