Георги Костадинов отбеляза първия си гол с екипа на кипърския

...
Георги Костадинов отбеляза първия си гол с екипа на кипърския
Коментари Харесай

Георги Костадинов с дебютен гол за АПОЕЛ

Георги Костадинов означи първия си гол с екипа на кипърския гранд АПОЕЛ. Отборът на българина завоюва градското дерби против Олимпиакос (Никозия) с 2:0, а 32-годишният халф се разписа с глава в 28-ата минута. След триумфа " жълто-сините " се изкачиха на трето място в класирането с актив от 7 точки. Начело с по 9 пункта са Арис (Лимасон) и първенецът Аполон (Лимасол) на Илиан Илиев.

Мачът стартира с превъзходство на АПОЕЛ и пропуск на Гиорги Квилитая, само че голът не закъсня. В 10-ата минута Рафаел Морейра центрира към Янис Сациас и 19-годишният гений разстреля вратаря на домакините Жоел Мол. В средата на първата част АПОЕЛ удвои задатъка си. Този път Лукас Вийяфанес качи топката на главата на Костадинов и някогашният капитан на България беше прецизен. Родният халф имаше още един късмет в 40-ата минута, само че не можа да нанесе задоволително акуратен удар.

Малко след почивката АПОЕЛ остана в понижен състав. Червен картон получи Христос Уилър, който в началото беше украсен в жълто, само че след намесата на ВАР съдията го изгони. Символичните посетители не трансформираха метода си на игра и умерено направляваха средата на терена. Олимпиакос не сътвори съвсем никакви положения и остана на дъното с едвам 1 точка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР