Георги Иванов-Гонзо направи мащабна атака към всички, които в момента

...
Георги Иванов-Гонзо направи мащабна атака към всички, които в момента
Коментари Харесай

Гонзо се разбесня! Каза кой убива футбола ни

Георги Иванов-Гонзо направи огромна офанзива към всички, които сега не поддържат националния ни отборп по футбол.

Ето част от думите на разбеснелия се Гонзо.
-->
" Смятам, че това, което видях – хора, които поддържат България, ме направи благополучен. Но имаше и хора, които не желаеха България да победи, което е разочароващо. Все отново ние сме българи. Не е добре това, което се случва. Все отново това са футболисти на България. И някакви хора, не бих споделил олигофрени, само че хора пристигнали с някакво желание целеустремено да плюят срещу президента и срещу тима – за мене такова държание граничи с тотална нелепост. Искам да им кажа: в случай че са българи, да поддържат България ".

" И доста публицисти, за които считам, че нямат компетенцията да приказват за футбол, ги приканвам да се въздържат много-много от мнения, тъй като не е тяхната материя тъкмо ".

След това Иванов съобщи, че не обръща внимание на писано от почитатели в обществените мрежи след мача с Литва и го дефинира като несериозно:

" Аз профил в обществени мрежи нямам и нямам предпочитание да имам. И доста пъти се дръзвам на хора, които са на 40-50 години, имат профили там и си снимат в обществените мрежи какво ядат и какво пият. Това не ме интересува, това са хора, които са въздухари.

" Няма да стане както си мислят там от някаква съпротива, която настройва клубовете, да разделя българския футбол. Няма да стане по този метод. Това, което мога да кажа е, че работим с детско-юношеския футбол, с мъжкия тим сега демонстрираме, че имаме напредък. Молим българския народ да поддържа този народен тим, който е млад, който е тръгнал по веднъж. И считам, че ще имаме триумф с тези футболисти ".

Имаме един треньор, който желае да построи тим за бъдещето, за идващите 7-8 години, ние започваме да го подлагаме на критика. Ние какво? Да провалим националния тим с някакви хора, които са платени?

Когато България води в резултата, те викат срещу България? Това ли ще бъде новото държание на Продължаваме промяната в българския футбол? Не считам, че е вярно. Ако желаеме да има триумф българския футбол, би трябвало да бъдем обединени всички – треньори, шефове, всички дружно. Тези хора, които желаят да вземат властта, не ги виждам като обединители, а разединители. Аматьори ", приключи Георги Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР