Георги Геров стана жертва на собствената си безпринципност и погазването

...
Георги Геров стана жертва на собствената си безпринципност и погазването
Коментари Харесай

БСП:Геров е жертва на безпринципността си

„ Георги Геров стана жертва на личната си непоследователност и погазването на разпоредбите. Националният съвет към този момент го изключи от Българска социалистическа партия. Подписите за изключването му бяха събрани. Мотивите демонстрират систематични нарушавания на Устава на Българска социалистическа партия. Нямаше да бъде изключен от Българска социалистическа партия, в случай че просто имаше друго мнение - той наруши разпоредбите. Пример за това е - опита се да свика едно заседание на Областния съвет на Българска социалистическа партия преди към два месеца, в което бяха открити големи нарушавания под подписи на хора, които по това време са били заболели и в карантина, с цел да може да си избере комфортен ръководител на региона, с цел да продължи феодалното му ръководство в региона. “

Това съобщи представителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов пред " Евроком ", оповестиха от пресцентъра на партията.

" Герговщината е безкрайното тъпчене на разпоредбите, съсредоточаване на цялата власт в ръцете на един човек, който коли и беси, без оглед на това какви са резултатите на Българска социалистическа партия ", акцентира Симов.

Настроението на българските социалисти елементарно може да бъде откроено, счита социалистът. " Когато Георги Гергов и неговата клика се пробваха тотално да саботират директния избор за водач, пловдивските социалисти всеобщо излязоха да гласоподават и Корнелия Нинова завоюва с над 80% в Пловдив-град. "

" Тече развой на изчистване. Този развой неизбежно води до спорове, само че с цел да може Българска социалистическа партия да се яви на изборите с ново лице, със поръчката, че е подготвена да промени България и да вкара правила, правила, да върне доверието в държавността, ние бихме били елементарно уязвими, в случай че в нашите редици има хора като Георги Гергов, които редовно са показвали, че се усещат добре в границите на актуалното статукво ", почерта още Симов.

„ Процес на отлив от Българска социалистическа партия не се следи, макар че са се чували такива гласове “, установи Симов.

По думите му след " Прогресивните социалисти " са си тръгнали седем индивида.

Действията на пловдивските социалисти, излезли на митинг по отношение на изключването на Гергов, Симов разяснява по този начин: " Стават заложници на една към този момент провалена политическа кариера в Българска социалистическа партия като тази на Гергов. "

Вън от нарушаванията на Устава на Българска социалистическа партия, които са фрапантни, Георги Гергов като политическа фигура в никакъв случай не е добър знак за Българска социалистическа партия, защото редовно демонстрира, че се усеща по-комфортно с политическите хрумвания на ГЕРБ.

Симов обърна внимание, че предходната година е била отключена голяма гражданска сила в България и това неодобрение към момента не е утихнало, тъй като смяна в политиката не се е случила.

" Продължават със старите номера да пробват да работят, само че това няма да се получи. Затова ГЕРБ вършат всичко допустимо да отвратят хората от изборите, с цел да трансфорат изборите в борба на твърдите ядра. Това обаче няма да се случи ", счита Симов.

Той акцентира, че Българска социалистическа партия е подготвена за изборите - във всяка дата, избрана от президента, стига тя да бъде съобразена с епидемиологичната конюнктура, с цел да може да се подсигурява здравето на хората и да имат опция хората да упражнят правото си на избор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР