Георги Гергов е под карантина заради коронавирус в семейството. Това

...
Георги Гергов е под карантина заради коронавирус в семейството. Това
Коментари Харесай

Гергов под карантина, жена му с коронавирус

Георги Гергов е под карантина поради ковид в фамилията. Това заяви самият той за Dariknews. Бизнесменът посочи, че брачната половинка му и майка й са в болница " Пълмед " в Пловдив, само че неговият тест към този момент е негативен.

По-рано през днешния ден стана ясно, че Гергов не е на 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия, тъй като е болен. Веднага по-късно плъзна слух, че е инфектиран с Ковид-19. Впоследствие стана ясно, че не той а брачната половинка му и тъщата му са с ковид в болница. Двете дами са тествани и признати в лечебното заведение през вчерашния ден.

" След седем дни ще ми създадат втори PCR ", изясни Гергов. Той описа, че първо се е разболяла тъща му, след което той е тествал цялото семейство и близкото обграждане, и по този начин се оказало, че и жена му е инфектирана, а нейният водач има антитела, което значи, че е изкарал вируса без да разбере. Никой различен от вкъщи и личния състав не е инфектиран. Гергов недоумява по какъв начин не се е заразил, в случай, че е в стеснен контакт със брачната половинка си и майка й и разделят един покрив.

" Хората да внимават, да мият ръцете непрекъснато, да носят маски. Няма амнистия, не е смешка работа! ", посъветва пловдивският предприемач. Гергов разкри, че при започване на образователната година и 18-годишният му внук е изкарал ковид на крайник, само че той не е имал никакъв контакт със фамилията, защото живее в чужбина. Вирусът е бил открит при проби на всички възпитаници преди първия образователен ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР