Георги Димов е водач на листата на Атака“ за европейските

...
Георги Димов е водач на листата на Атака“ за европейските
Коментари Харесай

Риалити звезда поведе листата на Атака за евровота

Георги Димов е лидер на листата на „ Атака “ за европейските избори. Той е победител в политическото телевизионно риалити на партията.

Лидерът й Волен Сидеров го дефинира като ерудиран и добре насочен: „ Димов е човек, който ще сложи главното искане на „ Атака “. Ние желаеме предоговаряне на изискванията, с които България се причисли към Евросъюза, на регламента, с който България получава финанси. Това е допустимо, може да се направи. Ще имаме опция - един месец, да го обясняваме ясно ".

След него в листата са Мариета Караджова - правист, и 3-тото място е на Христо Спасов - икономист по обучение. Водачът Георги Димов разгласи, че ще се бори за усилването на българската стопанска система: „ Именно посредством това, че ние можем, посредством предоговаряне, посредством смяна на европейските регламенти, квоти, дотации в земеделието, квоти за произвеждане, еврофондове - това, което може да направи България мощна още веднъж – християнска, православна България, не България потънала в блатото на евролиберализма, в блатото на джендър-идеологията, в блатото на това, което ние следим - безшумно обезсърчение, в което страната умира “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР