Георги ДИМИТРОВНеонацисткият Луковмарш се подкрепя от различни патриотарски сили като

...
Георги ДИМИТРОВНеонацисткият Луковмарш се подкрепя от различни патриотарски сили като
Коментари Харесай

Възраждане за Луков?

Георги ДИМИТРОВ
Неонацисткият Луковмарш се поддържа от разнообразни патриотарски сили като Вътрешна македонска революционна организация, градската столична реставрация, някогашни костовисти, футболни почитатели и последователи на Бандеровска Украйна. Всички те са свързани и с настояванията за унищожаване на Паметника на Съветската войска в София. Българска социалистическа партия в действителност остава единствената сериозна партия, която през всичките години е за възбрана на Луковмарш. И за опазване на Паметника на Съветската войска.
Оказва се, обаче, че сензационно измежду подкрепящите делото на военачалник Луков са и от партия " Възраждане ", както излиза наяве от страницата й в обществените мрежи. Според тях военачалник Христо Луков е воин от Първата международна война, с огромен принос Българската войска да възкръсне след нейното разграждане по силата на Ньойския контракт. Луков никога не бил фашист, не пропагандирал неразрешени от закона идеологии и т.н. 
Нищо, че въпросният военачалник е уволнен поради корупция още през 1938 година По-важното е, че по време на Втората международна война Луков, към този момент пенсионер, е началник на най-голямата прохитлеристка неправителствена организация Съюз на българските национални легиони. Организацията му натискала монархическите държавни управления от самото начало за изпращане на български войски против Съветския съюз. С което Луков е нещо като политически братовчед на украинския Степан Бандера, знаме на неонацисткия режим в Киев. 
Всичко това слага редица въпросителни пред следващия избавител от партия " Възраждане ", който и на тези избори отново ще оправя България. По неговите гръмки слова се подлъгаха и доста от гласоподавателите на социалистите, които гласоподаваха за политическа пиратка. Такива партийни пиратки се коалираха след това с ГЕРБ и други ръководещи. И починаха. Не е ясно какъв брой гласоподаватели на " Възраждане " са взели участие в луковите маршове, само че е известно, че тази партия приватизира много гласове на Българска социалистическа партия. Време е да светне прожекторът, с цел да може тези гласоподаватели да прогледнат.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР