Георг Георгиев, кандидат за народен представител в 24 МИР София-град

...
Георг Георгиев, кандидат за народен представител в 24 МИР София-град
Коментари Харесай

От ГЕРБ отричат да раздават храна предизборно: Фалшификация!

Георг Георгиев, претендент за депутат в 24 МИР София-град от обединението ГЕРБ-СДС разяснява фотосите, публикувани в обществените мрежи с хранителни пакети, които от.

Цитиран от " Фокус ", Георгиев акцентира, че това е тежка имитация. „ Тя се споделя от госпожа Манолова и представителите на нейното формирование, от партията на Васил Божков. Това са хората, които сега фабрикуват тази доста грозна нечиста сделка. Истината е, че същата фотография е от 19 декември 2020 година – по самодейност на ГЕРБ в Перник за помощ на обществено слаби хора. Още една, още веднъж от декември месец м.г. този път в Плевен. Това са действителните обстоятелства. Това е истината, която другояче всички тези борци се пробват да прокарат, пречупена през личната им много изкривена, манипулирана и лъжлива призма. За страдание тогава, когато се бориш за морал, истина и положително, което да доставиш на хората, не можеш да си позволиш такова държание “, счита кандидат-депутатът.

Георгиев уточни, че ГЕРБ не прави сходни начинания единствено по празници. „ Да вземеш това същото и да го употребиш по подобен неугледен метод за задачите на личната ти акция няма по какъв начин да приказва за друго, с изключение на за поредна подмолна сделка, за поредна спекулация, която цели да добие гласове за по този начин или другояче неползващите се със изключително доверие изброени към този момент политически обединения “, оправда партийните дейности той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР