Гениални факти от света на генетиката, съобщени от Евгений ЛЕВИТАНОВ.

...
Гениални факти от света на генетиката, съобщени от Евгений ЛЕВИТАНОВ.
Коментари Харесай

Идиотизмът не се предава от баща на син. Ако вие сте завършен кретен, то вашият син няма да бъде жалък идиот като вас

„ Гениални обстоятелства от света на генетиката ”, обявени от Евгений ЛЕВИТАНОВ. Хуморът е удостоверение за висок разсъдък ☺

Интелектът не се предава от татко на наследник. Така че, в случай че вие сте талант, то вашият наследник 100% няма да наследи вашите гени.

Идиотизмът не се предава от татко на наследник. Ако вие сте завършен  глупак, то  вашият наследник няма да бъде презрян глупак като вас. За което ви поздравяваме.

Интелектът на бащата може да се съобщи само на дъщерята. И то единствено на половина.

Да наследи разсъдък, мъжът може единствено от своята майка, която пък от своя страна го е наследила от татко си.

Дъщерите на гениите ще бъдат на половина умни като бащите си, само че техните  синове ще са гениални. Ако бащата е простак, то дъщерята ще бъде на половина по-глупава от него.

Затова и гениални дами съвсем не съществуват на тоя свят, както не съществуват и 100 процентови жени–идиотки. Затова пък мъжете–гении и мъжете–идиоти са толкоз доста. Оттук идват и поколенията на неудачници–алкохолици, самотни майки, а също и Нобелови лауреати - съвсем всичките мъже.

Изводи за мъжете:
За да прогнозирате умствените качества на своя наследник, преценете бащата на жена си – в случай че той е учен, то синът ви ще бъде интелигентен като него.
Вашата щерка ще получи половината ви разум. Но и половината ви дебилност. По разсъдък тя  ще бъде като вас. Нейният наследник ще получи всичките ви умствени качества. Ако искаш мъдро потомство - мечтай за щерка.

Изводи за дамите:
Вашият наследник по ум е копие на вашия татко, и да го обвинявате, че е тъп като татко си, е напълно погрешно.
Вашата щерка по образование ще бъде като вас, само че по разум ще бъде като татко си. Нейните синове ще бъдат умствени копия на вашия мъж.

Източник: spektrnews.in.ua
Илюстрации: Daughters of Genius; A Series of Sketches of Authors, Artists, Reformers and Heroines, Queens, Princesses, and Women of Society

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР