Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна днес на предварително

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна днес на предварително
Коментари Харесай

Столтенберг пристигна на необявено посещение в Киев

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг дойде през днешния ден на авансово необявено посещение в Киев, предадоха украинските медии. 

Фоторепортери снимаха Столтенберг да се покланя пред паметника на починалите за свободата на Украйна на Михайловския площад в центъра на украинската столица. 

Jens Stoltenberg arrives in Kyiv.

The NATO Secretary-General was seen by a Kyiv Independent journalist on the morning of April 20 paying tribute to fallen Ukrainian soldiers on St Michael`s Square in central Kyiv.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent)

Други детайлности за визитата не бяха незабавно известни.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР