Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и специалният пратеник на

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и специалният пратеник на
Коментари Харесай

ООН и НАТО обединяват усилията си срещу сексуалното насилие

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и специфичният делегат на комисаря по човешките права на Организация на обединените нации Анджелина Джоли показаха през днешния ден самодейността си за общи старания в битката с насилието против дамите.

Гласът на Анджелина в битката против половото принуждение и за правата на дамите се чува мощно, съобщи Столтенберг. НАТО е боен съюз, който обезпечава отбрана от военни закани, само че сме и политически съюз в отбрана на главните полезности.

маме отговорност да водим в отбраната на правата на дамите. От опит знаем, че повишението на техните права в защитата е освен належащо, само че и рационално, уточни генералният секретар.

Насилието над дами и деца, изключително половото, се разраства по света и се употребява като военно средство за постигането на военни цели, страдат също момчета и мъже, означи Джоли.

НАТО следва да поведе в тяхната отбрана, с цел да пресечем безнаказаността. Не е въпрос единствено да предпазим, а да оценим дамите.

Не може да има дълготраен мир без равностойно присъединяване на дамите в обществото и това не може да се реализира в изискванията на ширеща се безотговорност на закононарушенията против дамите и девойките, добави тя.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР