Генералният мениджър на Националната баскетболна лига (НБЛ) Лили Борисова изказва

...
Генералният мениджър на Националната баскетболна лига (НБЛ) Лили Борисова изказва
Коментари Харесай

Лили Борисова: Благодарности и поздравления за Балкан

Генералният управител на Националната баскетболна лига (НБЛ) Лили Борисова изрича своите благодарности към БК Балкан и ботевградската аудитория за позитивния образец и посланията по време на третата крайна плейофна среща сред Балкан и Левски Лукойл.

" Изказвам благодарности и поздравления за организацията на среща номер 3 от финалната плейофна серия в " Арена Ботевград " на 27.05.2018 година Благодаря на БК Балкан и ботевградската аудитория, че не се поддаде на напрежението зародило през последните дни, че не бе подвластна на страсти и не потърси метод да " отвърне " на обстановката по аморален и неетичен метод ", се споделя в изказването на Борисова.

" Смея да настоявам, че напъните на БК Балкан да сътвори чисто баскетболна атмосфера, да има ред и сигурност за искащите да гледат баскетбол и да отсъстват провокации, са оценени и могат да служат единствено и само за позитивен модел на държание ", добави мениджърът на Лигата.

" Приветствам също по този начин и посланието, което БК Балкан в лицето на управление, чиновници, играчи и аудитория, изпрати към обществеността. Баскетболът в частност (спортът) е основан да служи за пробутване на най-висш морал и полезности, да служи на благородни дела, да възпитава и построява, да сплотява и да бъде отзив, че не постоянно " всичко би трябвало да бъде непременно ". Надявам се, че посланието им ще доближи до всички, които имат " уши " и души да го чуят и схванат, а атмосферата и ситуацията, която сътвори БК Балкан във вчерашния ден ще послужи за образец и ще бъде оценена. Сигурна съм, че думите ми няма да се харесат на всички, само че са подбудени от праволинейност и безкористно предпочитание никой и нищо да не е по-голям от баскетболната игра ", съобщи още Лили Борисова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР