Генералният директор на Tesla заяви, че компанията се е справила

...
Генералният директор на Tesla заяви, че компанията се е справила
Коментари Харесай

Илън Мъск: Производственият ад в Tesla ще приключи след един месец

Генералният шеф на Tesla съобщи, че компанията се е справила с всеобщото произвеждане на Model 3.
Илън Мъск заяви пред Bloomberg, че единствено след месец неговият екип ще стартира подготовката за всеобщото произвеждане на 10 000 електрическия автомобил на седмица. Това дефинитивно ще трансформира Tesla в един от най-мощните автомобилни производители в света.

Гигантите на автомобилната индустрия към момента се отнасят към Tesla като към незначителна IT-компания, от която на автомобилния пазар нищо не зависи. Илън Мъск сподели пред Bloomberg, че към този момент създава по 5000 електрически автомобила Tesla Model 3 на седмица и че индустриалният пъкъл завършва.

Миналия месец Tesla стартира да създава по 5000 електрическия автомобил Model 3 на седмица. А в този момент Мъск разгласи, че още през месец август компанията ще стартира да създава по 6000 електрическия автомобил на седмица.



Именно тогава – през август, по този начин нареченият индустриален пъкъл за Tesla би трябвало да завърши . В края на месец август, компанията ще поеме към новата си цел – 10 000 екземпляра Model 3 на седмица.

Това произвеждане е належащо с цел да се наваксат направените предварителни поръчки за закупуването на Tesla Model 3. Според плановете, към края на годината производството на електрически автомобили би трябвало да доближи 7000. Производството на 10 000 електрически автомобила седмично се чака да стартира през първото тримесечие на 2019 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР