Генералният директор на Tesla Илън Мъск обяви, че през второто

...
Генералният директор на Tesla Илън Мъск обяви, че през второто
Коментари Харесай

Илън Мъск прогнозира рекордни продажби на Tesla за второто тримесечие

Генералният шеф на Tesla Илън Мъск разгласи, че през второто тримесечие на тази година компанията ще сложи връх по произвеждане и продажба на електрически автомобили . Мъск заяви това на среща с акционерите, която протече в Калифорния.

Илън Мъск заяви, че Tesla няма никакви проблеми с търсенето, а равнището на продажбите през второто тримесечие e надвишило равнището на производството. По този метод Tesla ще завърши Q2 с рекордни индикатори в производството и продажбите. Но даже и това да не се случи, компанията ще бъде доста покрай най-хубавия си финансов резултат в цялата история.



Генералният шеф на Tesla разгласи, че към сегашен ден към 90% от продажбите на електрически автомобили са на нови клиенти, които до момента не са правили предварителни поръчки. Да си напомним, че когато през 2016 година бе показан електрическия автомобил Model 3 със стартова цена $35 000, Tesla доста бързо събра от предварителни поръчки над $400 000.

Що се отнася до идващите коли на Tesla, в това число електрическия пикап, кросоувъра Model Y, новата версия на спортния автомобил Roadster, както и товарния Tesla Semi, бе оповестено, че тяхното произвеждане се лимитира от количеството акумулаторни акумулатори, които оферират производителите.

През 2019 година Tesla възнамерява да продаде от 360 000 до 400 000 електрическия автомобил. И още, наскоро компанията стартира да приема предварителните поръчки за закупуването на Model 3, създадени в китайските фабрики.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР