Генералният директор на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков подпали

...
Генералният директор на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков подпали
Коментари Харесай

Пълен шок! Какво написа Кошлуков на софийските кръчмари

Генералният шеф на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков подпали обществената мрежа Facebook. Това се случи поради едно антично поверие, което той написа.

По думите му съгласно четвъртата проповед на Буда в България ще настъпят времена на рязане на ръце, кръвопролитие до крайник и така нататък Но освен това – ще настане ужасно време, време на рев и скърцане със зъби.
-->
„ Искам да ви опиша едно антично поверие:

В четвъртата проповед на Буда, известна още като Оризовата сутра, се споделя, че един ден великата Самсара, колелото на преражданията, ще се завърти по този начин, че Торанага-сан ще се прероди в България. 

Той ще препаше двата самурайски меча, ще влезе в заведение, където продават суши и тези ще му поднесат топката сутляш с маринована скумрия, която постоянно ни пробутват и на нас. Тогава Торанага-сан ще нададе военен зов и ще ги разпори като свине. 

И ще настъпят дни на правдивост и благополучие в Софийския шогунат, всички кулинарни инвалиди ще бъдат изклани до крайник, а самотни ронини ще бродят надлъж и нашир, само че повече нашир, из поднебесните владения на шогуна и ще вършат неочаквани инспекции на ханджии и гостилничари, които дръзват да продават треторазрядна пушена норвежка сьомга за сашими. 

е ще режат ръцете и носовете на тези измамници, с цел да знаят и помнят всички, че темпурата не се прави като чушка бюрек, а мерзките търговци, които подмамват почтените хора да ядат скариди за примамка, залепени с крема сирене за разкашкан ориз, ще бъдат безмилостно набучвани на бамбукови колове. 

И ще бъде ужасно време, време на рев и скърцане със зъби, за зъбите не знам за какво би трябвало да скърцат, Буда е малко неразбираем в тази част, а може и превода от санскрит да е комплициран. 

Както и да е, в земите сред свещените планини Родопи и Балкан с стоманена хватка и обективна суровост ще се възцари ред и порядъчен усет, супата мисо няма да наподобява на боб-чорба, а който се осмели да сервира двугодишна риба звук от консерва, ще би трябвало незабавно по-късно да си прави харакири.

Това е преданието, завещано ни от премъдрия Буда и не е надалеч денят, в който възмездието ще застигне тази сган, която през днешния ден върлува из софийските заведения. Да ги запитвам тогава къде ще се крият “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР