General Motors иска да превърне своите електрически превозни средства в

...
General Motors иска да превърне своите електрически превозни средства в
Коментари Харесай

Е-автомобили на General Motors ще захранват домове

General Motors желае да трансформира своите електрически транспортни средства в аварийни източници на сила. Преди дни автомобилният производител разгласи пилотна стратегия с Тихоокеанската газова и електрическа компания в Северна Калифорния (PG&E), за тестване на в двете посоки зареждане от транспортни средства до домове. И в случай че нормално потребителят включвате колата си в контакт, с цел да я зареди, в този момент ще бъде противоположното.

Електрическите транспортни средства на GM ще служат като авариен генератор за сила за домовете, вид мобилни акумулатори. Арън Аугуст, вицепрезидент по бизнес развиване от PG&E, коментра, че батерията от транспортно средство като Chevy Bolt EV може да зарежда приблизително огромен дом в Северна Калифорния за към два дни по време на изключителна обстановка.

Проектът ще стартира пилотно, а в случай че е сполучлив, до края на годината се възнамерява уголемение.

В момента нито едно от електрическите транспортни средства на GM не е в положение да доставя сила на дом или друго транспортно средство. Но идните GMC Hummer EV и пикапът Chevy Silverado EV ще бъдат оборудвани с консумативи и мини генератор.

Повече софтуерни вести може на намерите . 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР