Гданск. Треньорът на Виляреал Унай Емери за пореден път доказа,

...
Гданск. Треньорът на Виляреал Унай Емери за пореден път доказа,
Коментари Харесай

Унай Емери: Срещу нас бе Манчестър Юнайтед, но ние играхме равностойно

Гданск. Треньорът на Виляреал Унай Емери за следващ път потвърди, че е властелинът на Лига Европа. Той завоюва трофея за четвърти път в кариерата си, откакто изведе " Жълтата подводница " до триумф с дузпи на финала с Манчестър Юнайтед. Специалистът счита, че този триумф е изцяло подобаващ.

" Много съм благополучен. Момчетата работиха крепко през целия сезон поради притежателя и президента. Горди сме. Смятам, че заслужавахме да спечелим. Срещу нас бе Манчестър Юнайтед, само че ние играхме доста равностойно довечера ", показа Емери.

" Нашият клуб към този момент е играл в Шампионската лига и ще се насладим още веднъж на този шампионат. Исках да печеля Лига Европа, само че желая да участваме и в Шампионската лига. Ще се насладим на този миг с нашите почитатели и с нашите фамилии на следващия ден ", добави експертът.

" Смятам, че играчите демонстрираха верен нрав през целия шампионат. Знаехме, по какъв начин да да се борим, да страдаме, да бележим и успяхме да приключим по-добре от противника. Дузпите не са лотария. Трябва да имаш мощен темперамент, с цел да отбележиш под оптимално напрежение. Футболистите бяха фантастични ", приключи треньорът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР