ГД БОЕЦ са внесли сигнал до КПКОНПИ срещу Цветан Цветанов.

...
ГД БОЕЦ са внесли сигнал до КПКОНПИ срещу Цветан Цветанов.
Коментари Харесай

БОЕЦ със сигнал срещу Цветан Цветанов

ГД ”БОЕЦ ” са внесли сигнал до КПКОНПИ против Цветан Цветанов. Той е бившт министър на вътрешните работи в кабинета на Борисов в приода 2009г. - 2013г. Сигналът е за породени от Цветанов вреди за страната в изключително огромни размери поради голям брой компенсации, които България е изплатила по каузи в Страсбург.
Георги Георгиев от Групово дело " БОЕЦ " изяснява, че сигналът им против Цветанов към този момент е внасян в прокуратурата. Получен е отговор, че Цветанов фактически е нарушил член 6 от ЕКЗПЧ, вследствие на което са причинение вреди за страната, само че няма данни за осъществено закононарушение. Според Георгиев в този момент се дава опция и на КПКОНПИ да разпънат чадъра си на д Цветанов и да затвърдят облика си на прислужници на властимащите.

Ето какво публикуаха от БОЕЦ във връзка днешния им сигнал:

БОЕЦ внесохме сигнал до КПКОНПИ против някогашният министър на вътрешните работи от кабинета на Буда 1 (2009г. - 2013г.) - Цветан Цветанов. Сигнала е във връзка породени от Цветанов вреди за страната в изключително огромни размери. Щетите са вследствие на голям брой компенсации, които България е наказана да изплати по каузи в интернационалният съд за отбрана правата на индивида в Страсбург. Основание за тези каузи са дейности на Цветанов и ръководените от него чиновници на Министерство на вътрешните работи, при осъществяване на брутални арести и изказвания на бившитя министър в това число и от парламентарната естрада, нарушаващи презумнцията за невиновност, нарушаващи човешките права и унижаващи човешкото достолепие. Тези дейности на Цветанов са категорично посочени в претекстовете на Европейски съд по правата на човека, както и той е визиран персонално.

Когато съда в Страсбург осъди България по някое дело, това е присъда за всеки български жител и всички ние плащаме компенсациите, а на действителните отговорни отговорност не се търси, над тях е разпънат чадър! Напротив! Те не престават да стоят в ръководството и да нанасят вреди на страната!

БОЕЦ показваме безапелационното си разбиране, че всяко длъжностно лице носи лична отговорност за своите дейности и безучастие довели до вреди за страната. В случая имаме потвърдени дейности и явен и открит причинител, само че нямаме глоба. Имаме присъди против България, само че нямаме отговорни. БОЕЦ считаме, че дейностите на Цветан Цветанов са подбудени от устрема му да завоюва политически дивиденти за себе си, както и за политическата партия на която е зам. ръководител – ГЕРБ. БОЕЦ показваме и своите подозрения, че дейностите на Цветанов се дължат на осъществяване на политически и престъпни поръчки за репресиране на практикуване на напън над политически съперници и неуместни за властта предприемачи, от които поръчки е допустимо да е получил и персонални облаги.

БОЕЦ пожелаваме от КПКОНПИ да извърши задълбочена инспекция всъщност на нашият сигнал и да бъде потърсена наказателна отговорност на Цветан Цветанов и останалите лица, виновни за дейностите довели до неоправдателни присъди против България в съда в Страсбург и причиняване на вреди в изключително огромни размери за страната по погашение на присъдените компенсации. Заявяваме и нашето предпочитание да бъдем документално известени за резултатите от инспекцията, както и единодушието ни да бъдем осветлени, като създатели на този сигнал.

Припомняме, че преди седмица БОЕЦ внесохме ПРОТЕСТНА НОТА до Европейска комисия и централата на " Европол " в Хага във връзка избора на Цветанов за член на УС на европейската полицейска организация!

След сигнала ни до КПКОНПИ против депутата Пеевски и изказването на нейният ръководител, че Пеевски е " най-чистият " и против него не е осъществена инспекция всъщност, БОЕЦ разобличихме тази конструкция, като следващата мафиотска бригада за разтваряне на институционален чадър над мафията и осъществяване на мокри поръчки. Принудихме ги да покажат същинското си лице. С актуалният сигнал продължаваме борбата си против мафията, нейните представители във властта и желаеме да предизвикваме публичното внимание и реакция. Дебелите и наглите не престават да трансформират страната ни в кочина, а ние плащаме цената за това, в дословният и метафоричен смисъл!

БОЕЦ, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР