Гай Хънкин, Senior Program Manager в Редмънд ще разкрие какво

...
Гай Хънкин, Senior Program Manager в Редмънд ще разкрие какво
Коментари Харесай

Топ мениджър от Excel екипа на Microsoft идва като лектор на конференцията “Bulgaria Excel Days”

Гай Хънкин, Senior Program Manager в Редмънд ще разкрие какво ново да чакаме от Excel в близко бъдеще.

Специално за конференцията „ Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices “ от централата на Microsoft в Съединени американски щати идва един от основните мениджъри в Excel Group – Гай Хънкин.

От присъединението си към Microsoft той работи в Excel отбора като Senior Program Manager, главно дава отговор за подобряването на опциите за бизнес разбори и консолидираното на Power BI инструментите в Excel. През последната година напъните на Гай и екипа му са ориентирани главно към работата по идващото потомство на „ Get Data “ функционалностите в Excel и към новата версия – 2019.

Преди да се причисли към Microsoft, Гай е бил шеф „ Product Management “  в областта на Онлайн гейминг промишлеността, има стабилен опит и бекграунд като инженер.



Темата на лекцията на Гай Хънкин ще е „ What’s New in Microsoft Excel? ”

Основен акцент в нея ще са новите функционалности, добавени след стартирането на Excel 2016, както и какво ново се задава на хоризонта. Нови функционалности, нови визуализации, нови благоприятни условия за импортиране и разчистване на данни и доста други нови или актуализирани функционалности…Вероятно ще разкрие и някои секрети към бъдещата версия на Excel в Microsoft Office 2019.

Конференцията Bulgaria Excel Days 2017 http://exceldays.itraining.bg/ ще се организира на 22-ри и 23-ти ноември , 2017 г . в конгресния център на Capital Fort, София. Официално ще бъде открита от изпълнителния шеф на Microsoft България Калин Димчев .

Освен Гай Хънкин, в конференцията ще вземат участие водещи специалисти от чужбина и България, носители на премията Microsoft MVP за Excel – Хенк Влутман (Холандия) , Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), проф. Ерве Тирие (Франция), Боряна Петрова от ITraining и Маргарита Наумова от SQL Academy (Microsoft MVP в областта на Data Platform).

А втория ден ще се организира Мастърклас на тематика Get Power with Power Query & Transform your Data , воден от Кен Пълс , Microsoft MVP от Канада, един от най-големите международни специалисти в региона на Excel, Power BI и Data Analysis.

За страдание билетите за мастъркласа към този момент са изчерпани, само че Кен Пълс ще изнесе лекция и по време на самата конференция .

На събитието ще бъдат прегледани последните новости и настоящи трендове в областта на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за задачите на бизнеса. Лекторите ще показват и настоящи, потребни препоръки и “tips and tricks”, които ще улеснят ежедневната ви работа, обвързвана с обработка, разбор и визуализация на огромни масиви данни, с автоматизирането на бизнес дилемите и повишение на успеваемостта на бизнес процесите.

Билети за конференцията могат да се закупят от уеб страницата на събитието в sabitie.bg https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/Bulgaria-Excel-Days.399
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР