Гърция въвежда PCR тест за всички, които пристигат в страната.

...
Гърция въвежда PCR тест за всички, които пристигат в страната.
Коментари Харесай

Влизането в Гърция - само с PCR тест

Гърция вкарва PCR тест за всички, които идват в страната. Тестът би трябвало да е изработен в границите на 48 часа преди идването, оповестяват гръцките медии.

Подобна мярка, включваща и имунизираните,.

Задължителното условие за PCR тест в Гърция влиза в действие на 19 декември. Мярката ще бъде прилагана на всички гранични пунктове на страната - летищата и сухопътните граници, и обгръща както имунизирани, по този начин и неимунизирани жители. Очаква се през днешния ден да бъдат дадени уточнения по отношение на изискванията за влизане на децата.
Случаите на Омикрон се усилват



В Гърция към този момент бяха доказани 10 случая на инфектирани с Омикрон, оповестява електронното издание на вестник " Елефтерос типос ". След като случаи бяха засечени на остров Крит и в област Атика, в този момент бяха регистрирани и 3 случая на полуостров Пелопонес.

Данните досега демонстрират, че Омикрон протича по-леко от Делта, само че поради по-бързото си разпространяване заплашва със сериозен напън здравната система. Вчера в страната бяха регистрирани 4801 нови случая на инфектирани с Covid-19, написа вестник " Прото тематика ". Смъртните случаи бяха 77.

През първите две седмици на декември умрелите от Covid-19 хора в Гърция са били 1346. Броят на настанените в болница пациенти е съвсем 4300, а 616 са в интензивни отделения. Половината от всички смъртни случаи от началото на пандемията са регистрирани в Северна Гърция.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:





Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР