Гърция подаде официална жалба до Сърбия, след като , превозващ

...
Гърция подаде официална жалба до Сърбия, след като , превозващ
Коментари Харесай

Гърция скастри Сърбия за разбилия се украински самолет с боеприпаси

Гърция подаде публична тъжба до Сърбия, откакто, пренасящ муниции за минохвъргачки, се разруши при опит за спешно кацане в Северна Гърция , оповестява " Асошиейтед прес ".

Гръцкият дипломат в Белград беше инструктиран да подаде тъжба до сръбското държавно управление, с цел да подчертае нуждата гръцките управляващи да бъдат уведомявани авансово за естеството на товара , съобщи представител на гръцкото държавно управление, поискал анонимност.

опериран от украинска компания, починаха при вчерашната авиокатастрофа край град Кавала. След случая в продължение на два часа имаше детонации.
 Разбилият се край Кавала аероплан е украински и е превозвал муниции Обновена
Разбилият се край Кавала аероплан е украински и е превозвал муниции

Той е превозвал сръбски боеприпаси за Бангладеш

По информация на сръбски публични лица самолетът е превозвал 11,5 тона муниции за минохвъргачки сръбско произвеждане за Бангладеш и е трябвало да направи междинно кацане в Аман, Йордания. Вече втори ден сапьори работят на мястото на злополуката, като е отцепен сектор на към 40 километра западно от интернационалното летище в Кавала.

След осъществен оглед на мястото на злополуката, осъществен от експерти от отдела за нуклеарна, химическа и биологическа отбрана, не са били открити рискови субстанции , оповестиха от противопожарната работа.

Смята се, че всички починали членове на екипажа са украински жители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР