Гърция не смята да премине към втора карантина, но имат

...
Гърция не смята да премине към втора карантина, но имат
Коментари Харесай

Гърция има план Б срещу заразата

Гърция не счита да премине към втора карантина, само че имат проект Б. Той включва разновидности за локална карантина, проби за повече туристи или наложителни проби, съобщи БГНЕС.

„ Всички страни и тези, които бяха в доста по-лошо състояние от нас, които не обърнаха внимание или започнаха неверни ограничения, в този момент последователно отстраняват ограниченията. Имаме втори проект, проект Б, за локалните карантини, за спомагателни корекции, вероятно за PCR проби за множеството туристи или да бъдат наложителни. Това са неща, които преглеждаме всеки ден с експертната комисия, която дава рекомендации на държавното управление. Трябва да се научим да живеем с вируса ", съобщи гръцкият здравен министър Василис Кикиляс в изявление за гръцката телевизия " Антена ".

Той съобщи, че зависи от всички по какъв начин ще се развие сутиацията, дали ще има нарастване на случаите, което може да бъде следено или втора вълна, като добави, че „ това е въпрос на отговорност на държавните органи, само че и на самостоятелна отговорност и на туристите, и на жителите “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР