Гаранцията за освобождаване от затвора на 250 милиона долара на

...
Гаранцията за освобождаване от затвора на 250 милиона долара на
Коментари Харесай

Освобождаване под гаранция за $250 милиона за Сам Банкман-Фрайд: една от най-големите в историята на САЩ

Гаранцията за освобождение от пандиза на 250 милиона $ на съоснователя на FTX Сам Банкман-Фрайд е един от най-големите в историята на Съединени американски щати, само че това не значи, че той в действителност би трябвало да внесе толкоз пари.

На чуването в съда в Манхатън за освобождение под гаранция на Банкман-Фрайд и обвиняването, и отбраната се съгласиха, че активите на някогашния милиардер са " намалели доста ". Той съобщи, че може да има единствено 100 000 $, написа Bloomberg.

Одобрената от съдията гаранция от 250 милиона $ е обезпечена със личен капитал от вкъщи на родителите на някогашния милиардер в Пало Алто, Калифорния, който евентуално не коства толкоз доста.

Размерът на сумата съответствува с този, натрапен на създателя на Colony Capital LLC Том Барак, който беше оневинен предишния месец по обвинявания, че се е опитал нелегално да повлияе на политиката на Съединени американски щати като сътрудник на Обединените арабски емирства.

Освен Банкман-Фрайд и родителите му, облигацията би трябвало да бъде подписана от още двама души със " обилни средства ", единият от които не може да бъде родственик, декларира още съдията. Не е ясно дали Фрайд е обезпечил някого за тази активност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР