Вероятно си спомняте за култовия филм на на Дани Бойл

...
Вероятно си спомняте за култовия филм на на Дани Бойл
Коментари Харесай

Истинският Бедняк милионер“, който създаде създаде бизнес империя за $112 милиона

Вероятно си спомняте за паметния филм на на Дани Бойл от 2008-а година " Беднякът милионер " (Slumdog Millionaire). Лентата споделя измислената история на Джамал Малик - млад мъж от един от бедните квартали на Мумбай, който взе участие в индийската версия на играта " Кой желае да бъде милионер? " ( " Стани богат " ). В последна сметка животът му се трансформира, посредством най-много на шанс, и бедното момче става богато.

В действителния живот обаче има един същински " дрипльо милионер " или в превод - безпаричен човек, станал доста богат. Този човек още веднъж е в Индия, отново произлиза от един доста безпаричен квартал, само че е напълно същински и е жена.
 Калпана Сародж
Източник:

Калпана Сародж

Запознайте се с Калпана Сародж - самоусъвършенствала се бизнесдама и обществен бизнесмен, преодоля несгодите и финансовите провокации, с цел да стане в действителност сполучлива и авторитетна фигура в Индия, изключително известна с спасяването на компании в затруднено състояние и ангажираността си към обществени дела, както я разказва индийската Zee News.
 От неуспех до империя: Милиардерът Хиротаке Яно, основал концепцията
От неуспех до империя: Милиардерът, основал концепцията " магазин за 1 лев "

Комбинацията на триумфа

История на един триумф по индийски

Сародж е индийски бизнесмен и ръководител на компанията Kamani Tubes. Тя преодолява огромни провокации, с цел да стане един от най-успешните и богати бизнесмени в страната, макар че е родена в мизерия и е била жертва на тормоз като дете. 
 Ню Делхи, Индия
Източник:

Ню Делхи, Индия

Днес дамата има бизнес империя на стойност $112 милиона и служи като ентусиазъм за редица амбициозни притежатели на бизнес на всички места по света. Тя постоянно е наричана истиският " Бедняк милионер ", тъй като и нейният път към триумфа и благосъстоянието, както и този на героя във кино лентата на Дани Бойл, също не е по никакъв начин елементарен. Тя обаче сподели на света, че в действителност всичко е допустимо, в случай че имате дотатъчно религия в себе си. И качества, несъмнено.

Нека в този момент се пренесем в един от най-бедните квартали на Ню Делхи. Калпана Сародж се ражда точно там, в семейство на далити (най-нисшата прослойка в Индия) с татко служител на реда,обречена на доста дискриминация. Момичето има три сестри и двама братя. След като потегля на учебно заведение й е неразрешено да взе участие в извънкласни действия, тъй като е от ниска прослойка. Поради същата причина родителите на множеството деца им не разрешават да поддържат връзка с нея.

Въпреки всичко, тя обича да върви на учебно заведение и е отлична ученичка, само че защото е далит, учителите й постоянно я настаняват настрана от другите възпитаници. Родителите й вземат решение да я омъжат, когато тя е едвам на 12 години. Тя се мести със брачна половинка си в Мумбай. Готви, чисти и дава отговор за домакинство от 10 души.

Самата тя постоянно е недохранена и получава неприятно отношение от свекърите си, които я малтретират вербално и физически. Шест месеца след началото на брака, разбирайки какво се случва, татко й си я взима назад вкъщи.

Калпана Сародж се връща на учебно заведение, приключва го с отличие, по-късно съумява да приключи и университет. Надскача предразсъдъците по отношение на своята прослойка и съумява да започва бизнес и да се трансформира в една от най-успешните бизнес дами на Индия. Нейната история въодушевява доста индийски девойки и момчета, които схващат, че посредством обучение, непримиримост и религия в себе си могат да трансформират живота си. Дори там, където това наподобява съвсем невероятно.
 Бивша учителка по химия е най-богатата жена в Азия, сама спечелила парите си
Бивша учителка по химия е най-богатата жена в Азия, сама спечелила парите си

Само за два дни от даже не най-богата в фамилията си, тя става такава в Азия
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР