Галка и Миро отново ще пеят в дует. В понеделник

...
Галка и Миро отново ще пеят в дует. В понеделник
Коментари Харесай

Галка и Миро отново ще пеят в дует

Галка и Миро още веднъж ще пеят в дует. В понеделник певицата ще се яви на полуфинала на " Две капки вода " със своята половинка от " Каризма ". След близо 13 години двамата още веднъж ще застанат един до друг, а мотивът ще бъде култовия дует на Джон Траволта и Оливия Нютънджон. „ Ще бъдем дружно с Миро на една сцена – нямам самообладание да видя тези сини очи и да го прегърна! “, казва Galia, заяви Нова тв. Двамата сполучливи реализатори оставиха мощна диря в българската музикална история с дует КариZма и неговите емблематични части.  

„ Атмосферата зад кулисите на шоуто е доста другарска. Не бих споделила, че има конкуренция, по-скоро централизация. Преди лайф всеки се отделя встрани, репетира нещо самичък, питаме се дали приличаме на героите. Това е изключителни значимо, с цел да влезеш с положително въодушевление в облика ”, споделя певицата. Сред останалите участници тя е намерила нови другари в лицето на Маги Джанаварова и JJ. Обичта им към идентична музика и чувството ѝ за нея са ги събрали. Те са измежду любимците на Galia за продобиване на шоуто, както и DARA, Фики и Тото. Липсата на аудитория в залата по време на осъществяванията от своя страна я предизвика да си показва феновете, за които всички участници пеят и забавляват. „ Аз черпя сила от любовта на хората и я връщам с двойно по-голяма мощ ”, споделя певицата.

В понеделник вечер от 20:00ч. феновете на неповторимото шоу за преобразявания ще станат очевидци на една от решителните артистични борби. Тогава ще станат ясни финалистите, които ще се борят за първото място и високата оценка на феновете. По време на полуфинала на осмия сезон „ Като две капки вода “ ще означи своя юбилеен 100-ен лайв в ефира на NOVA със специфична изненада за най-ревностните почитателите. Едно от фамилиите, които са имали опция да се забавляват и да поддържат шоуто като виртуална аудитория, ще завоюва 65-инчов тв приемник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР