Гъливер“ ЕООД и Авиостарт“ ООД са одобрени за безвъзмездна държавна

...
Гъливер“ ЕООД и Авиостарт“ ООД са одобрени за безвъзмездна държавна
Коментари Харесай

И в оставка, правителството продължава да раздава пари - близо 1,3 млн. лв. са отпуснати днес за авиопревозвачи

" Гъливер “ ЕООД и " Авиостарт “ ООД са утвърдени за безплатна държавна финансова помощ в общ размер на 1,28 млн. лева Те аплайваха по процедура за компенсиране на самолетни компании, които са претърпели загуби заради пандемията COVID-19 през 2020 година или 2021 година и не са подавали друго искане за поддръжка от страната. Това оповестяват от Министерството на превоза.

Условие за кандидатстването беше превозвачите да имат действен лиценз от Общността с позволение за транспорт на пасажери, публикуван от основния шеф на Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация “. " Гъливер “ ЕООД и " Авиостарт “ ООД са утвърдени за безплатна държавна финансова помощ в общ размер на 1,28 млн. лева Те аплайваха по процедура за компенсиране на самолетни компании, които са претърпели загуби заради пандемията COVID-19 през 2020 година или 2021 година и не са подавали друго искане за поддръжка от страната.

Условие за кандидатстването беше превозвачите да имат действен лиценз от Общността с позволение за транспорт на пасажери, публикуван от основния шеф на Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР