Галин призна за здравословен проблем, който му пречи да се

...
Галин призна за здравословен проблем, който му пречи да се
Коментари Харесай

Галин каза цялата истина за битата Дебора: Закъсах със здравето, ноември ни очаквайте

Галин призна за здравословен проблем, който му пречи да се изявява като артист. Фолк идолът е закъсал с гласа си, излиза наяве от споделеното от него в обществената мрежа.
Откровението изпълнителят направи след въпрос, подложен от негова последователка, дали може да му изпее нещо напълно неподготвено.
По този мотив артистът даде да се разбере, че няма нищо срещу да удовлетвори желанието на почитателката си, само че поради влошеното си здраве няма по какъв начин да направи това.
„ За жал съм с грип и гласът ми звучи ужасно… Общо взето пия чайове, хапчета Исла, и се надявам до на следващия ден вечер да съм добре “, разкри той.
Заради здравословния си проблем с вируса, Галин сигурно мъчно би могъл да извършва театралните си задължения, само че пък всички му желаят бързо възобновяване, с цел да може още веднъж да ги радва на клубната сцена.
Междувременно настоящият артист и продуцент даде отговор по кое време ще излезе песента с Дебора от Стара Загора, която претърпя домашно принуждение от приятеля си, като бе нарязана с макетно ножче. Музикалният й дебют ще бъде през ноември, даде обещание той.
Припомняме, че в първото си изявление след случая Дебора показа, че доста обича да пее и уточни Галин като най-любим за нея артист. Той пък я изненада, като й подари особено написана ария, която да запише в професионално студио, предава show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР