Галин изпрати голата Симона на най-важния ден от живота й.

...
Галин изпрати голата Симона на най-важния ден от живота й.
Коментари Харесай

Галин изпрати голата Симона на бала

Галин изпрати голата Симона на най-важния ден от живота й. Младата изпълнителка отпразнува своя бал с обилен ваучър. За джентълмен певицата предложения продуцента си Галин. Мачото бе неразделно до новата си звезда по време на церемонията по случай завършването на учебно заведение. Той я придружи до двора на гимназията. Появата на звездата провокира същински възторг в учебното заведение. Двойката обра бурните аплодисменти и всички погледи бяха ориентирани към тях.По-късно Галин, хванал за ръка Симона, мина и по аления килим в центъра на града.

А по-късно артистът откара със скъпарската си кола певицата до хотела, където тя купонясва със съучениците си. Изпълнителят отдавна стартира най-новото си попълнение в лейбъла. В първата й ария, продуцирана от Галин, тя се появи чисто гола. И по този начин прикова вниманието към себе си.Малко преди да отпраши към следващата си изява, артистът бе неприятно сюрпризиран. Галин открива, че уличник е протегнал ръка на тузарския му автомобил.

В гумата на изпълнителя е забит голям винт. И тя е спукана. "Този, който го е направил, нищо не е постигнал. Аз гумата ще си я сменя, само че ти ще си останеш келеш ", изригна Галин по адрес на гамена. Друга звезда в чалгата - Лоренцо, също отпразнува абитуриентския си бал. Наследникът на Софи Маринова се събра със съучениците си в родното Етрополе и трещя до ранни зори в локална дискотека. Преди да посетят чалготеката, Лоренцо и приятелките му от класа "щурмуват " учебното заведение и събират благи пожелания от всички възпитаници и учители, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР