Галена стана поредната популярна личност у нас и по света,

...
Галена стана поредната популярна личност у нас и по света,
Коментари Харесай

Вижте как се ваксинира Галена

Галена стана следващата известна персона у нас и по света, която приканва почитателите към имунизиране против вируса, който промени света. Певицата показа фотография в сторито на профила си в Инстаграм, на която се подлага на въпросната ваксина. Кадърът е съпроводен от стикер с надпис „ Ваксините избавят животи “.Кой е медицинският център и коя е имунизацията, на която Галена се е спряла, не излиза наяве. Факт е обаче апелът на изпълнителката към всички останали да последват образеца ѝ.



Hotnews.bg напомня, че певицата изкара вируса още преди година дружно с единия си наследник, само че през днешния ден към този момент е и с сложена ваксина. Най-тежкият интервал бил първоначално, когато се показало адско главоболие. "Първоначално го отдавах на магнитните бурии, за които бяха съобщили. Така ме болеше главата, че не можех да стана от леглото и ми се постановяваше да звъня на огромния ми наследник, с цел да ми донесе хапче за главоболие. Това беше първият противен ден ", описа през юли 2020 година Галена, като посочи, че постоянно има подобен дискомфорт и заради тази причина не си помислила първо за ковид.

"До края на деня ми се увеличи температурата на 38 и 3 4 и е обикновено да си помисля, че съм инфектирана, тъй като започнах работа, имах повече контакти с хората... Шестото ми възприятие ме накара незабавно да си направя тест. Първият беше негативен, отидох и при доцент в София, който ме уверяваше, че нямам ковид, тъй като признаците са други. Но това мое шесто възприятие непрестана да работи и желаех просто да се уверя, че нямам ковид и не заплашвам да заразя други хора по редицата. Вторият тест го направих в София и удостовери моите подозрения ", показа още фолк дивата.

Основният проблем при нея се оказал болките в очните ябълки. "Не можех да си въртя очите. Все едно имах конюнктивит. Ужасна болежка, популярност богу, че към този момент я няма ", сподели още певицата, която обаче заобикаля спорта. "След тази карантина, всички имаме потребност от спорт. Но това е едно от предписанията на лекарите - болните да не спортуваме, с цел да не се уголемяват белите дробове ", добави тя. Натрупаните при заболяването килца тя смъкна мъчно, само че през днешния ден е в прелестна форма, която показва скоро от плажа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР