Галена отново изби рибата с напътствия към студентите Галена призова студентите

...
Галена отново изби рибата с напътствия към студентите
Галена призова студентите
Коментари Харесай

Галина нахъса студенти: Не се срамувайте, правете секс непрекъснато!

Галена още веднъж „ мазета рибата ” с упътвания към студентите
Галена прикани студентите да секс всеки ден. Поп фолк певицата прикани студентите от Благоевград на свое присъединяване в локално заведение.

„ Секс би трябвало да се прави всеки ден! Нека най-сетне някой да го каже, спрете да бъдете толкоз срамежливи.

И други хубави неща би трябвало да се вършат всеки ден “, изповяда се без срам Галена, която е известна, че си споделя всичко, което й е на сърце.

И евентуално по тази причина е една от любимките на почитателите си.
 Галена
Галена нахъса студентите с провокация

Фолкпевицата си признава още, че щом види телефон да я снима, стартира да приказва нелепости или да се чекне в разнообразни стойки, с цел да стане най-яката фотография.

Изпълнителката от Смядово детайлно изяснява на почитателите си по какъв начин да я снимат, с цел да не се ядоса.

„ Първо, желая фотосите да ми ги вършиме отдалеко, с цел да ми се виждат обувките. Второ, би трябвало да ме снимате от високо, с цел да наподобявам слаба.

Който се оправи, го вземам у дома при мен “, съобщи къде съществено, къде на смешка чалга дивата, която му отпуска края на благоприличието по време на нощните купони, отбелязва България през днешния ден.

За разлика от колежките си Галена не стои статична на сцената, а се раздава на най-много. Певицата непрестанно се майтапи с хората, което подготвя за щуро празненство.

Като запазена марка на Галена й остава заниманието да пее зад бара. На едно от участията си преди време тя влезе в роля и смени барманките,

наливайки напитки на вперилите погледи в нея студенти. „ Аз съм си човек от народа. Мога да си пия с всеки! “ – споделяла изпълнителката след няколко напитки,
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР