Галавечер по кикбокс ще се проведе в град Варна. На

...
Галавечер по кикбокс ще се проведе в град Варна. На
Коментари Харесай

Челен сблъсък на световни шампиони във Варна

Галавечер по кикбокс ще се организира в град Варна. На нея ще се показват бойци от международно и европейско равнище от четири страни.Събитието започва от 19:30 часа в " Двореца на културата и спорта " и се провежда от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай съвместно с професионалната верига " PRO Fight " и интернационалната украинска организация " Sicario Union ". 

Световни и европейски първенци от Украйна, Молдова, Испания и България са в главната файт карта.Очаква се същински военен театър сред български и задгранични бойци.
-->
Носителят на Световната купа от Истанбул тази година Али Юзеир ще спори с носителя на Световната купа през 2021 и 2022 година Татару Никита от Молдова в борба по разпоредбите на К1, категория до 81кг.

Най-титулуваната профи състезателка Теодора Кирилова излиза против многократната международна шампионка Елена Гогин от Испания.

Своят дебют на професионалния кръг ще направи синът на националния селекционер по кикбокс Владимир Вълев - Станислав Вълев.Негов противник ще бъде Платон Дубос от Украйна.

Трикратният международен първенец Виталий Дубина излиза против Атанас Андреев от Варна.

Общо 10 дуела ще вдигнат адреналина на всички фенове на бойните спортове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР